(Minimum 15 kuverter i huset / 10 kuverter ud-af-huset).
Menuen er oftest udgangspunktet for hyggen.
Vi har gjort det nemt for dig og har sammensat nogle velsmagende menuer,
så du blot skal invitere dine gæster.
Menuer kan både nydes i vores skønne omgivelser eller købes som ud af huset.
Skal arrangementet afholdes på Hotel Postgården, så sørger vi for duge og blomster.
Ønsker du hvide stofduge og -servietter er der et mindre tillæg.
Det er tilladt at medbringe egen bordpynt/blomster med mere.
Har du specielle ønsker, så ring og få en snak om mulighederne.
(Minimum 15 kuverter i huset / 10 kuverter ud-af-huset)
OBS! Ændring af antal bestilte kuverter skal ske senest 72 timer inden den aftalte dato.
Ellers faktureres for det oprindelige antal kuverter.
Forret: – Vælg mellem:
Tunmousse på sprød salatbund pyntet med rejer. Hertil hjemmelavet dressing og hjemmebagt brød.
Rejecocktail på sprød salatbund. Hertil hjemmelavet rød dressing og hjemmebagt brød.
Hovedret:
Flæskesteg med små kogte kartofler samt brunede kartofler. Hertil hjemmelavet rødkål samt hjemmelavet flæskestegssovs og ribsgele.
Dessert:
Gammeldags hjemmelavet æblekage.
Pris:
Kr. 335,- pr. kuvert i huset og kr. 285,- pr. kuvert ud af huset.
(Minimum 15 kuverter i huset / 10 kuverter ud-af-huset)
OBS! Ændring af antal bestilte kuverter skal ske senest 72 timer inden den aftalte dato.
Ellers faktureres for det oprindelige antal kuverter.
Forret: – Vælg mellem:
Tunmousse på sprød salatbund pyntet med rejer. Hertil hjemmelavet dressing og hjemmebagt brød.
Rejecocktail på sprød salatbund. Hertil hjemmelavet rød dressing og hjemmebagt brød.
Hovedret:
Gammeldags oksesteg med små kogte kartofler, dampede grønne bønner og gulerødder. Hertil glaserede løg og revet peberrod.
Serveres med hjemmelavet skysovs.
Dessert:
Gammeldags hjemmelavet æblekage.
Pris:
Kr. 355,- pr. kuvert i huset og kr. 315,- pr. kuvert ud af huset.
(Minimum 15 kuverter i huset / 10 kuverter ud-af-huset)
OBS! Ændring af antal bestilte kuverter skal ske senest 72 timer inden den aftalte dato.
Ellers faktureres for det oprindelige antal kuverter.
Forret:
Varmrøget laks på sprød salatbund.
Hertil hjemmelavet urtecreme og hjemmebagt brød.
Hovedret:
Rødvins-marineret oksefilet med små smørstegte kartofler og hasselnødder.
Serveres med årstidens grillede grøntsager samt råmarinerede blommer.
Vælg mellem hjemmelavet rødvinssovs eller hjemmelavet svampesovs.
Dessert:
Hjemmelavet islagkage på sprød nøddebund.
Hertil friske frugter og bær.
Pris:
Kr. 385,- pr. kuvert i huset og kr. 345,- pr. kuvert ud af huset.
(Minimum 15 kuverter i huset / 10 kuverter ud-af-huset)
OBS! Ændring af antal bestilte kuverter skal ske senest 72 timer inden den aftalte dato.
Ellers faktureres for det oprindelige antal kuverter.
Lun:
Røræg med sprødstegt bacon.
Cocktailpølser med ketchup.
Lun leverposteg pyntet med bacon og svampe.
Porretærte med sprødstegt bacon.
Kold:
Koldrøget laks med hjemmelavet rævesovs.
Slagterens rullepølse i skiver samt spegepølse i skiver.
Skive- og brieost pyntet med frugt.
Hjemmelavede pandekager med sirup og marmelade.
Hertil hjemmebagte boller og hjemmelavet rugbrød samt smør.
Tilkøb:
Hjemmelavede frikadeller kr. 15,- pr. person.
Græsk yoghurt med sirup, friske frugter og bær kr. 10,- pr. person.
Pris:
Kr. 225,- pr. kuvert i huset og kr. 199,- pr. kuvert ud af huset.
Velkommen til
Se Fødevarestyrelsens
kontrolrapport her
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes.
Design af: Hass Olsen A/S - din grafiske partner