Mortens Aften Cafe45

Mortens Aften

Onsdag den 10. november fra kl. 17:00


2-retters menu:

Hovedret: Sprød andesteg med sveske- og æblefyld.

Hertil hvide og brunede kartofler samt hjemmelavet rødkål, ribsgele og hjemmelavet andesovs.


Dessert: En lækker hjemmelavet risalamande med kirsebærsovs.


Pris kr. 245,- pr. person. 

Kan bestilles som "ud-af-huset" for kr. 235,- pr. person.

Mindre selskaber 

(Minimum 10 kuverter).


Menuen er oftest udgangspunktet for hyggen.

Vi har gjort det nemt for dig og har sammensat nogle velsmagende menuer, 
så du blot skal invitere dine gæster. 


Menuer kan både nydes i vores skønne omgivelser eller købes som ud af huset.

Menu 1 - Gammeldags menu

(Minimum 10 kuverter)

Forret: – Vælg mellem:
Tunmousse på sprød salatbund pyntet med rejer. Hertil hjemmelavet dressing og hjemmebagt brød.


Rejecocktail på sprød salatbund. Hertil hjemmelavet rød dressing og hjemmebagt brød.


Hovedret:
Flæskesteg med små kogte kartofler samt brunede kartofler. Hertil hjemmelavet rødkål samt hjemmelavet flæskestegssovs og ribsgele.

Dessert:
Gammeldags hjemmelavet æblekage.

Pris:
Kr. 295,- pr. kuvert i huset og kr. 245,- pr. kuvert ud af huset.

Menu 2 - Gammeldags menu

(Minimum 10 kuverter)

Forret: – Vælg mellem:
Tunmousse på sprød salatbund pyntet med rejer. Hertil hjemmelavet dressing og hjemmebagt brød.


Rejecocktail på sprød salatbund. Hertil hjemmelavet rød dressing og hjemmebagt brød.


Hovedret:
Gammeldags oksesteg med små kogte kartofler, dampede grønne bønner og gulerødder. Hertil glaserede løg og revet peberrod.

Serveres med hjemmelavet skysovs.

Dessert:
Gammeldags hjemmelavet æblekage.

Pris:
Kr. 335,- pr. kuvert i huset og kr. 295,- pr. kuvert ud af huset.

Menu 3 - Gammeldags menu

(Minimum 10 kuverter)

Forret:
Varmrøget laks på sprød salatbund.
Hertil hjemmelavet urtecreme og hjemmebagt brød.


Hovedret:
Rødvins-marineret oksefilet med små smørstegte kartofler og hasselnødder.


Serveres med årstidens grillede grøntsager samt råmarinerede blommer.


Vælg mellem hjemmelavet rødvinssovs eller hjemmelavet svampesovs.

Dessert:

Hjemmelavet islagkage på sprød nøddebund.

Hertil friske frugter og bær.

Pris:
Kr. 365,- pr. kuvert i huset og kr. 345,- pr. kuvert ud af huset.

 Hotel Postgaardens Brunch

(Minimum 10 kuverter).

Lun:
Røræg med sprødstegt bacon.
Cocktailpølser med ketchup.
Lun leverposteg pyntet med bacon og svampe.
Porretærte med sprødstegt bacon.


Kold:
Koldrøget laks med hjemmelavet rævesovs.

Slagterens rullepølse i skiver samt spegepølse i skiver.

Skive- og brieost pyntet med frugt.


Hjemmelavede pandekager med sirup og marmelade.


Hertil hjemmebagte boller og hjemmelavet rugbrød samt smør.

Tilkøb:
Hjemmelavede frikadeller kr. 15,- pr. person.


Græsk yoghurt med sirup, friske frugter og bær kr. 10,- pr. person.

Pris:
Kr. 225,- pr. kuvert i huset og kr. 199,- pr. kuvert ud af huset.

Hotel Postgaarden har åbent for overnatning alle dage.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Velkommen til