Mindre selskaber 

(Minimum 15 kuverter i huset / 10 kuverter ud-af-huset).


Menuen er oftest udgangspunktet for hyggen.

Vi har gjort det nemt for dig og har sammensat nogle velsmagende menuer, 
så du blot skal invitere dine gæster. 


Menuer kan både nydes i vores skønne omgivelser eller købes som ud af huset.


Skal arrangementet afholdes på Hotel Postgården, så sørger vi for duge og blomster.

Ønsker du hvide stofduge og -servietter er der et mindre tillæg.

Det er tilladt at medbringe egen bordpynt/blomster med mere.


Har du specielle ønsker, så ring og få en snak om mulighederne.

Menu 1 - Gammeldags menu

(Minimum 15 kuverter i huset / 10 kuverter ud-af-huset)

OBS! Ændring af antal bestilte kuverter skal ske senest 72 timer inden den aftalte dato.

Ellers faktureres for det oprindelige antal kuverter.

Forret: – Vælg mellem:
Tunmousse på sprød salatbund pyntet med rejer. Hertil hjemmelavet dressing og hjemmebagt brød.


Rejecocktail på sprød salatbund. Hertil hjemmelavet rød dressing og hjemmebagt brød.


Hovedret:
Flæskesteg med små kogte kartofler samt brunede kartofler. Hertil hjemmelavet rødkål samt hjemmelavet flæskestegssovs og ribsgele.

Dessert:
Gammeldags hjemmelavet æblekage.

Pris:
Kr. 335,- pr. kuvert i huset og kr. 285,- pr. kuvert ud af huset.

Menu 2 - Gammeldags menu

(Minimum 15 kuverter i huset / 10 kuverter ud-af-huset)

OBS! Ændring af antal bestilte kuverter skal ske senest 72 timer inden den aftalte dato.

Ellers faktureres for det oprindelige antal kuverter.

Forret: – Vælg mellem:
Tunmousse på sprød salatbund pyntet med rejer. Hertil hjemmelavet dressing og hjemmebagt brød.


Rejecocktail på sprød salatbund. Hertil hjemmelavet rød dressing og hjemmebagt brød.


Hovedret:
Gammeldags oksesteg med små kogte kartofler, dampede grønne bønner og gulerødder. Hertil glaserede løg og revet peberrod.

Serveres med hjemmelavet skysovs.

Dessert:
Gammeldags hjemmelavet æblekage.

Pris:
Kr. 355,- pr. kuvert i huset og kr. 315,- pr. kuvert ud af huset.

Menu 3 - Gammeldags menu

(Minimum 15 kuverter i huset / 10 kuverter ud-af-huset)

OBS! Ændring af antal bestilte kuverter skal ske senest 72 timer inden den aftalte dato.

Ellers faktureres for det oprindelige antal kuverter.

Forret:
Varmrøget laks på sprød salatbund.
Hertil hjemmelavet urtecreme og hjemmebagt brød.


Hovedret:
Rødvins-marineret oksefilet med små smørstegte kartofler og hasselnødder.


Serveres med årstidens grillede grøntsager samt råmarinerede blommer.


Vælg mellem hjemmelavet rødvinssovs eller hjemmelavet svampesovs.

Dessert:

Hjemmelavet islagkage på sprød nøddebund.

Hertil friske frugter og bær.

Pris:
Kr. 385,- pr. kuvert i huset og kr. 345,- pr. kuvert ud af huset.

 Hotel Postgaardens Brunch

(Minimum 15 kuverter i huset / 10 kuverter ud-af-huset)

OBS! Ændring af antal bestilte kuverter skal ske senest 72 timer inden den aftalte dato.

Ellers faktureres for det oprindelige antal kuverter.

Lun:
Røræg med sprødstegt bacon.
Cocktailpølser med ketchup.
Lun leverposteg pyntet med bacon og svampe.
Porretærte med sprødstegt bacon.


Kold:
Koldrøget laks med hjemmelavet rævesovs.

Slagterens rullepølse i skiver samt spegepølse i skiver.

Skive- og brieost pyntet med frugt.


Hjemmelavede pandekager med sirup og marmelade.


Hertil hjemmebagte boller og hjemmelavet rugbrød samt smør.

Tilkøb:
Hjemmelavede frikadeller kr. 15,- pr. person.


Græsk yoghurt med sirup, friske frugter og bær kr. 10,- pr. person.

Pris:
Kr. 225,- pr. kuvert i huset og kr. 199,- pr. kuvert ud af huset.

Hotel Postgaarden har åbent for overnatning alle dage.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Velkommen til