Julefrokost

Ja, det er i meget god tid, men erfaringen fortæller os, at vi, når tiden nærmer sig, og det er allerede i september, så suser vi rundt og glemmer alt om opdatering af, hvad vi gerne vil med dette års julefrokoster, så derfor har vi sammensat den i overordnede punkter med julefrokost hittene fra sidste år. 


 

Forslag:


Marinerede sild, løgringe og dild



Sild i krydderlage, finthakkede rødløg og kapers

Stegte sild i lage m. rå løgringe



Hjemmelavet carrysalat 



Hårdkogte æg og tomatbåde



Rugbrød, smør og fedt. 





Buffet:



Lune fiskefiletter m. remoulade og citron



Rejer, citron og mayonaise 



Fersk røget norsk vildlaks 





Rugbrød, hjemmebagt brød og smør. 
 





Tarteletter m. høns i asparges 



Glaseret skinke 



Grønlangkål m. brunede babykartofler 



Ribbensteg 



Andesteg m. rødkål



 

 



 

FINALE: 



Kæmpe osteanretning, druer og mandariner.



Hjemmebagt brød, kiks, smør og fedt 





Ris a la mande m. kirsebærsovs.

Hotel Postgaarden|Strandgade 4-6|4230 Skælskør| Telefon: +45 58 19 14 39| Fax: +45 58 19 14 38|postgaarden@postgaarden-skaelskoer.dk