Vinkort

Hvidvin

Domaine du Bosc 180,-
Chardonnay - Sydfrankrig
En lækker Chardonnay, som er fyldig og frisk i smagen. Perfekt til lette retter, som forret eller bare ren nydelse. Vinen er ikke fadlagret, hvilket giver mange rene dejlige nuancer i smag og duft.

Rosévin

Domaine du Bosc 180,-
Syrah Rosé - Sydfrankrig
Her har vi en ren, flot og smagfuld rosé fra Domaine du Bosc. Lavet på Syrah druen som er havltør, men har stadig en flot fylde og en lang eftersmag. Perfekt til fyldige forretter og smagfulde fiskeretter.

Rødvin

Bushby's Mate 210,-

Ruby Cabernet/Syrah, Australien.

Fyldig, charmerende kombineret med spænstig frugt oplevelse. Smagen er perfekt afrundet. Meget velegnet til oksekød, vildtretter og i det hele taget en vin, som klæder varme retter med masser af kraftigt smagende ingredienser

Morande Pionero 160,-

Cabernet Savignon, Chile.

En utrolig dybdesmagende rødvin fra de sydvendte Chilenske bjergskråninger, som er egnet til de fleste retter.

Neblina 160,-
Merlot - Cono Sur Chile
Vinen er fantastisk lækker, med bløde nuancer. I næsen er den rig på blommer, mørke bær, der giver en rig bouquet. I munden er det en glimrende Merlot-rødvin med karakter og elegance, frugt og krydderi.

 
Bimbadgen Ridge 280,-
Shiraz/Cabernet/Merlot - Australien
Med sine tre forskellige druer har denne flotte vin alt hvad man kan ønske sig. Kraftig, intens, god fylde og en lang blød eftersmag, der hænger ved længe. Kan anbefales til alle retter.

Campagnola 590,-
Amarone Classico DOC - Italien
Campagnola Giuseppe - Magtfuld vin, overdådig & rig. En af Italiens største vine, er også en af de få store vine i Verden, som kan nydes af enhver. Campagnola, et af de førende huse bruger klassiske metoder. Farven er som solmodne kirsbær og smagen er intens af tørrede blommer, rosiner og chokolade.

Dessertvin

Pineau des Charentes 22,-
Blanc - Frankrig
En ren gudedrik fra Fransac. Drikkes Pineau des Charentes! "Vin de liqueur" fra Cognacregionen. Pineau des Charentes fremstilles ved at tilsætte mindst 1 år gammel cognac til druemost, som skal lagre på fad indtil juli måned efter høsten. Vieux Pineau skal lagre i min. 5 år. Pineau anvendes som kølig aperitif eller som dessertvin.

Moscato d' Asti 240,-
Piemonte - Italien
Moscato d´Asti er den søde mousserende vin fra Piemonte i Norditalien, fremstillet af den meget aromatiske Moscato-drue, som tilfører vinen sin sødme. Den er særligt velegnet til isdesserter, jordbær, kager eller som appetitvækkende aperitif.

Asti Spumante 180,-
Piemonte - Italien
Frisk fyldig og sødmefyldt mous-serende vin. Den friske sødme falder i manges smagsløg, og er perfekt til en velkomst, til meget søde desserter, eller ren nydelse godt afkølet.

Spiritus

Fransac Cognac 35,-
La Maison - Frankrig
Fransac er en skøn cognac, der tør tage udfordringen med samtlige andre mærkevarer op. Prøv selv, og du vil blive positivt overrasket.

Pierre Ferrand Cognac 35,-
Ambre 10 års - Frankrig
Lagret 10 år på gamle fade, som giver Ambre en blød tannin. Farven er gylden, med en let og delikat næse. Aromaer af blomster, orange og et pikant strejf af vanille runder denne cognac perfekt af.

Hotel Postgaarden|Strandgade 4-6|4230 Skælskør| Telefon: +45 58 19 14 39| Fax: +45 58 19 14 38|postgaarden@postgaarden-skaelskoer.dk